Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

NEW YORK : Prețurile petrolului au crescut miercuri (10 august), revenind de la pierderile de la începutul sesiunii, ajutate de cifrele încurajatoare privind cererea de benzină din SUA și de datele mai mici decât se așteptau asupra inflației din SUA i-au determinat pe investitori spre active mai riscante.

Contractele futures pe țițeiul Brent au crescut cu 1,09 USD, sau 1,1%, la 97,40 USD (434,11 RM) pe baril, în timp ce contractele futures pe țițeiul american West Texas Intermediate au câștigat 1,43 USD sau 1,6%, până la 91,93 USD (409,73 RM).

Pretul petrolului creste in urma stirilor despre inflatie din SUA

11 august 2022

Stocurile de țiței din SUA au crescut cu 5,5 milioane de barili în cea mai recentă săptămână, a declarat Administrația pentru Informații Energetice din SUA, mai mult decât creșterea așteptată de 73.000 de barili.

Cu toate acestea, stocurile de benzină din SUA au scăzut brusc, deoarece cererea implicită a crescut după săptămâni de activitate slabă în timpul a ceea ce se presupune a fi sezonul de vârf de vară.

„Toată lumea s-a concentrat foarte mult pe distrugerea potențială a cererii, așa că faptul că cererea implicită arătând o revenire exagerată pentru săptămâna trecută a dat, probabil, un oarecare confort celor preocupați cu adevărat de asta”, a spus Matt Smith, analist principal de petrol pentru Americi la Kpler.

Produsele petroliere furnizate au crescut în cea mai recentă săptămână la 9,1 milioane de barili pe zi, deși această cifră arată încă că cererea a scăzut cu 6% în ultimele patru săptămâni în comparație cu perioada din anul precedent.

Rafinăriile de petrol și operatorii de conducte din SUA se așteaptă la un consum puternic de energie pentru a doua jumătate a anului 2022, a arătat o analiză Reuters a apelurilor privind veniturile companiei.

Prețurile de consum din SUA au rămas neschimbate în iulie din cauza scăderii puternice a costului benzinei, oferind primul semn notabil de ușurare pentru americanii care au urmărit creșterea inflației în ultimii doi ani.

Acest lucru a contribuit la o creștere a activelor de risc, inclusiv acțiunile, în timp ce dolarul american a scăzut cu peste 1% față de un coș de valute. Cu cele mai multe vânzări de petrol la nivel mondial tranzacționate în dolari, slăbirea biletului verde este de sprijin pentru petrol. Cu toate acestea, câștigurile țițeiului au fost modeste.

„Nu există prea multă putere optimistă pe piață. Cu acest tip de slăbiciune a dolarului, ar trebui să vedeți o creștere de 2-3 USD a țițeiului și nu vedeți asta”, a spus Eli Tesfaye, strateg senior de piață la RJO Futures din Chicago.

Piața a scăzut anterior, pe măsură ce fluxurile pe conducta Druzhba dintre Rusia și Europa s-au reluat.

Monopolul de stat rus al conductei de petrol, Transneft, a reluat fluxurile de petrol prin partea de sud a conductei de petrol Druzhba. Ucraina a suspendat de la începutul acestei luni fluxurile de conducte rusești de petrol către părți ale Europei Centrale, deoarece sancțiunile occidentale au împiedicat-o să primească taxe de tranzit de la Moscova, a declarat marți Transneft. – Reuters

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Prețurile petrolului au crescut miercuri (10 august), revenind de la pierderile de la începutul sesiunii, ajutate de cifrele încurajatoare privind cererea de benzină din SUA