Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Tranzacționarea criptomonedelor a devenit atât de populară încât mulți brokeri de acțiuni au început să-și îndrepte atenția către tranzacționarea cripto. Fluctuațiile mari ale prețurilor criptomonedelor oferă brokerilor mai multe oportunități de a obține profit. Cu toate acestea, taxele Revolut Cripto nu sunt mici și vă pot reduce câștigurile.

Incepe si tu sa castigi criptomonede cu revolut, comanda Cardul Revolut

Raspunsuri intrebari revolut

In continuare aveti prezentate raspunsurile la ultimul test despre criptomonede revolut

Am vrut sa anunt cat mai multi oameni, chiar daca 12 euro sunt putini, poate pentru altii sunt utili, banii sunt gratis si ii poti converti in lei.

Castiga 60 de lei de la cursurile revolut - 1inch

Raspunsurile sunt urmatoarele :Revolut ofera 60 de lei in criptomoneda gratis daca rezolvi niste teste

Succes!

Lansat în luna iulie, cursul Learn & Earn, a continut două colecții de cursuri și teste despre bazele criptomonedelor și blockchain-ul Polkadot, un blockchain de generație viitoare care se bazează pe un web descentralizat, scalabil și echitabil.

Mai mult de jumătate dintre utilizatorii care au finalizat cursurile și testele de verificare a cunoștințelor au provenit din țări din Europa Centrală și de Est (România, Polonia, Bulgaria, Croația etc.), fiind urmați de cei din Regatul Unit și Irlanda (12%). Categoriile de vârstă 18-24 (36%) și 25-34 (33%) și bărbații (59%) au fost segmentele demografice cele mai atrase de acest instrument de educație financiară.

Revolut ofera 60 de lei in criptomoneda gratis daca rezolvi niste teste despre criptomonede.  Cursuri revolut : 1inch - raspunsuri

26 octombrie 2022

Seria de cursuri ”Learn & Earn” a fost creată pentru a ajuta clienții să-și îmbogățească informațiile și cunoștințele despre criptomonede și alte subiecte înrudite, cum ar fi  blockchain-ul sau cele mai populare tokenuri și protocoale. Cursurile sunt valabile, în continuare, pentru clienții Revolut, care au șansa să câștige până la 15 dolari americani sub formă de tokenuri DOT dacă, la finalul cursurilor, răspund corect la un chestionar.

Potrivit datelor anonimizate și agregate analizate de Revolut, interesul românilor față de criptomonede este în continuă ascensiune. Numărul utilizatorilor Revolut care au cumpărat criptomonede anul acesta a crescut cu 15%, iar numărul tranzacțiilor s-a mărit cu 7%. Doar în luna iulie a.c., comparativ cu iulie 2021, numărul cumpărătorilor de cripto prin Revolut a crescut cu 10%

Criptomonedele reprezintă un domeniu de interes mai ales pentru tineri, așa cum o arată și studiul despre percepția fintech realizat, în iunie 2022, de Reveal Maketing Research pentru Revolut. Potrivit acestei cercetări, 28% dintre reprezentanții generației Z (18-24%) manifestă cel mai ridicat interes față de criptomonede, menționându-le printre primele trei instrumente financiare de luat în calcul în următoarele 12 luni, alături de depozitele de economii și cardul de credit.

La nivelul eșantionului, procentul celor care își îndreaptă atenția spre criptomonede este de 16%. De asemenea, bărbații sunt mai interesați de criptomonede ca produs financiar disponibil prin platforme financiare digitale, decât femeile: 21,5%, în cazul domnilor, vs. 11,5%, în cazul doamnelor, în intențiile de cumpărare din următoarele 12 luni. [1]

Structura cursurilor

”Bazele cripto” (Crypto Basics) este primul curs, din care utilizatorii învață despre asemănările și deosebirile dintre criptomonede și monedele fiat, noțiunea de sisteme descentralizate, mecanismele tehnologiei blockchain, riscurile asociate investițiilor în criptomonede.

Al doilea curs este centrat pe rețeaua multichain Polkadot și pe modul în care integrează blockchain-urile în Web3 și internetul descentralizat. Cursul face apel la materiale vizuale, inclusiv carduri interactive și animații, prezentând informații despre tokenul nativ al Polkadot, DOT, precum și despre modalitățile de utilizare a acestuia, despre sistemul de guvernanță Polkadot și Polkadot ”Relay Chain”, lanțul central folosit de rețeaua Polkadot care permite blockchain-urilor unificate și independente să se conecteze la o platformă unificată.

Cumpărarea și vânzarea de criptomonede cu Revolut

Revolut oferă o gamă largă de produse financiare prin aplicația sa financiară, iar cripto este o caracteristică din ce în ce mai populară. Există mai multe modalități de a cumpăra și vinde criptomonede pe Revolut: clienții pot configura un ordin stop sau o limită, astfel încât să nu fie nevoiți să cronometreze piața, sau să folosească funcția Cumpărare recurentă pentru a media volatilitatea. Clienții pot, de asemenea, să apeleze la funcționalitatea de rotunjire și să direcționeze banii economisiți prin această funcție, atunci când fac cumpărături cu Revolut, către portofelul cu criptomonede.

Portofoliul de peste 80 de tokenuri este disponibil pentru toți clienții, indiferent de plan, iar pentru a beneficia de comisioane mai avantajoase, utilizatorii Standard pot face upgrade la unul dintre planurile plătite. Clienții pot investi în jetoane cripto de la 1 EUR.

Ca parte a obiectivului de a transforma Revolut în cel mai sigur loc pentru a tranzacționa, utiliza și învăța despre cripto, aplicația comunică în mod regulat clienților că tokenurile cripto sunt active volatile și prețurile se pot schimba rapid.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede și, de asemenea, recunoaște că acestea pot să nu fie investiția potrivită pentru toată lumea. Astfel, Revolut își încurajează clienții să de documenteze despre diferitele criptomonede și riscurile și oportunitățile aduse de acestea, înainte de a cumpăra sau de a vinde. Clienții ar trebui să se informeze din surse independente și să învețe diferențele dintre tokenuri, precum și să ia în considerare circumstanțele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto. Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate și prețul lor este extrem de volatil. Câștigurile pot fi impozitate.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Revolut ofera 60 de lei in criptomoneda gratis daca rezolvi niste teste despre criptomonede.  Cursuri revolut : 1inch - raspunsuri