Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Rusia, amenințare gravă către NATO! Conflictul actual din Ucraina a tensionat relațiile dintre Statele Unite și Rusia. Relațiile dintre cele două a ajuns până la cel mai scăzut nivel de după Războiul Rece. Odată cu această deteriorare a apărut o nouă provocare. În special pentru cooperarea nucleară. Deja fragilă, cele două state ar putea ajunge la un impas. Noile informații aduc o nouă amenințare gravă către NATO. Rusia spune că rachetele sale pot ‘mătura’ sistemele de apărare ale din regiune, referirea fiind la baza militară NATO de la Deveselu.

Rusia, amenințare gravă către NATO! Rachetele care pot ‘mătura’ sistemele de apărare

19 septembrie 2022

Războiul din Ucraina scoate de pe șine ultimul tratat nuclear dintre SUA și RusiaNoul Tratat de reducere a armelor strategice este ultimul acord bilateral rămas în vigoare. Tratatul limitează arsenalele nucleare ale Washingtonului și Moscovei.

Neîncrederea reciprocă a pus sub presiune acest acord. Același lucru l-a produs și introducerea unor sisteme de arme noi și mai moderne.

Toate aceste noi situații au ridicat de ani de zile semne de întrebare cu privire la soarta acordului. Recentul anunț făcut săptămâna trecută de Ministerul rus de Externe privind suspendarea temporară a inspecțiilor la fața locului, în conformitate cu regimul de verificare al tratatului, a reprezentat o lovitură de rău augur pentru viitorul pactului.

Inspecțiile fuseseră deja în pauză din primăvara anului 2020, ca urmare a pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, recent, administrația președintelui Joe Biden a făcut presiuni pentru reînnoirea acestei practici.

De altfel, este o solicitare pe care Ambasada Rusiei la Washington, D.C. a descris-o ca fiind „perplexă” din cauza disputelor în curs de desfășurare.

Cea mai importantă a fost decizia SUA de a interzice zborurile directe din Rusia ca parte a sancțiunilor radicale instituite ca răspuns la decizia Kremlinului de a întreprinde acțiuni militare împotriva Ucrainei vecine în februarie.

Tensiunile cresc la granița României. Rusia, amenințare gravă către NATO!După 6 luni de război, lucrurile par să se tensioneze și mai mult. Mai ales după ce armata lui Vladimir Putin a folosit de trei ori sistemele de rachete hipersonice „Kinzhal”.

Una din cele mai noi instalații rusești era folosită în 18 martie. Trupele rusești distrugeau atunci depozitul subteran de rachete și muniție de aviație din satul Delyatyn, regiunea Ivano-Frankivsk.

Zona unde se află baza militară NATO de la Deveselu, cu sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore, se află la doar 80 de kilometri distanță, de locul atacurilor cu rachetele care pot ‘mătura’ sistemele de apărare.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Rusia, amenințare gravă către NATO! Conflictul actual din Ucraina a tensionat relațiile dintre Statele Unite și Rusia.