Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Traficul este oprit, miercuri dimineaţă, pe DN 21, între localităţile Vărsătura şi Albina, judeţul Brăila, după un accident rutier, informează News.ro. O persoană a fost proiectată prin parbriz, fiind căutată în zonă.

Trafic oprit pe DN 21, în Brăila, după un accident rutier / O persoană a fost proiectată prin parbriz și este căutată

20 octombrie 2022

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este oprită pe DN 21 Slobozia-Brăila, între localităţile Vărsătura şi Albina, judeţul Brăila, după ce un autoturism, în care se aflau două persoane, a impactat parapetul median.

”În urma accidentului, o persoană a fost proiectată prin parbriz, fiind căutată în proximitatea producerii evenimentului, iar cealaltă persoană a fost descarcerată, fiind evaluată medical”, a transmis Centrul Infotrafic.

Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.