Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Poşta Română angajează pe loc! La începutul acestei luni, vorbeam de creșterile salarile din cadrul companiei „Poșta Română”. Tot atunci aduceam în discuție și planurile de viitor, enunțate de directorul Valentin Ștefan. În cadrul noului proiect de rentabilizare a companiei, se pare că intră și noi angajări în cadrul companiei. Conform datelor recente, Poşta Română angajează pe loc, indiferent de diplomă. Valentin Ștefan spune că uşa este deschisă pentru oricine vrea să se angajeze.

Poşta Română angajează pe loc, indiferent de diplomă, uşa este deschisă pentru oricine. Ce salarii se dau?

24 august 2022

Valentin Ștefan anunță că Poşta Română angajează pe loc

Noua conducere a companiei își dorește clar o rentabilizare a companiei, asta însemnând și împrospătarea personalului existent. În aceste condiții și pe fondul unor noi majorări salariale, de până la 15%, directorul Valentin Ștefan anunță noi angajări în cadrul companiei:

„Ușa este deschisă în continuare pentru cine vrea să lucreze la Poșta Română, noi având nevoie în mod constant de oameni noi, mai ales că și media de vârstă în companie este destul de înaintată și ne pregătim în următorii 5-10 ani pentru schimbul de generații.

Aproape 80% din bugetul companiei merge pentru plata salariilor și în ciuda acestui lucru, salariile încă sunt mici în Poșta Română, dar le creștem.”, spune Valentin Ștefan.

Creșteri salariale de până la 15% în 2022

Într-un interviu acordat recet directorul companiei Poșta Română recunoștea că mulți angajați au ales să plece. Aeștiea plecau ca urmare a salariului mediu mic. La acel moment Valentin Ștefan vorbea de de 1.900 de lei, bani în mână. Dar, astăzi aflăm că s-a luat decizia de majorare a salariului și că uşa este deschisă pentru oricine vrea să se angajeze la Poșta Română:

„Am avut o creștere de 15% a salariului, a venitului mediu în companie. Urmează să continuăm să păstrăm acest trend de creștere, cel puțin până când ajungem la media din industrie. Discuțiile cu sindicatul sunt relativ anevoioase, în special din cauza unei diferențe de viziune între ce ne dorim noi să facem la Poșta Română și ce s-a făcut până acum în cadrul companiei.

Problemele există, pentru că compania aceasta nu a avut niciodată tendința de a se moderniza. Tot ce înseamnă mod de lucru dinamic, în tot ce înseamnă mod de lucru. Poșta trăiește strict din veniturile proprii.

Trebuie să schimbăm acest lucru și în mentalitatea colegilor noștri, să înțeleagă că una este să-l să fii funcționar la stat, alta este să lucrezi pentru o companie care își desfășoară activitatea pe piața liberă”, a mai spus Valentin Ştefan.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Poşta Română angajează pe loc! La începutul acestei luni, vorbeam de creșterile salarile din cadrul companiei „Poșta Română”