Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Deschiderea unui magazin online este o altă soluție pe care o poți lua în considerare dacă vrei să câștigi bani pe internet.

Contrar a ceea ce ai putea crede, nu este costisitor să deschizi un magazin online și nu este greu de gestionat.

Câștigă bani cu un magazin online (e-commerce)

21 noiembrie 2022

Iată 3 modalități ca să deschizi un e-commerce:

  • poți să deschizi un magazin online apelând la servicii precum Shopify, care, plătind un abonament lunar, îți permit în doar câteva minute să faci setările necesare și să ai produsele tale la vânzare online;
  • dacă ai cunoștințe minime de web design, poți să cumperi un spațiu web și să-l personalizezi cu un CMS (cum ar fi WordPress sau Prestashop);
  • poți să deschizi o vitrină virtuală pe platforme de vânzări online deja consacrate (numite marketplace), precum Amazon, eBay sau eMAG.

Ca să deschizi un magazin online pe Shopify, Amazon sau eMAG nu trebuie să ai competențe de programare sau web design, doar te înscrii, apoi faci setările necesare, care sunt foarte simplu de făcut și explicate pas cu pas.

Trebuie specificat că un marketplace percepe un abonament lunar și/sau un profit din vânzări.

Dacă alegi să-ți un faci un magazin online al tău, ca să eviți abonamentele de pe platformele marketplace, trebuie să te documentezi bine sau poți să te adresezi cuiva priceput în web design, SEO și marketing.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

ySense este unul dintre site-urile mele de sondaje preferate . Cu el puteti castiga zilnic pana la 100$ in functie de implicare .  Are un prag de plată destul de mic  și vă puteți alătura din majoritatea țărilor și, în general, oferă oportunități de a castiga foarte usor.