Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Ion Țiriac nu a dorit să comenteze știrea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Miliardarul este unul dintre apropiații fostului lider mondial, dar a evitat elegant să se pronunțe pe marginea acestui subiect delicat din viața personală a campioanei.

Ion Țiriac a dat de pământ cu Simona Halep, la doar câteva zile după divorțul de Toni Iuruc

13 septembrie 2022

Ce mesaj i-a transmis Ion Țiriac Simonei Halep, după divorțul acesteia. „Trebuie să împartă respect”

Simona Halep și Toni Iuruc nici nu au apucat să facă marea petrecere de nuntă. Aceasta era plănuită la Sinaia, unde erau așteptați peste 300 de invitați. Anul trecut avusese loc cununia civilă, iar acum a venit divorțul. Acesta a avut loc amiabil, fără ca cele două părți să fi oferit multe declarații. Exact acest lucru a fost taxat chiar de Ion Țiriac. Miliardarul este unul dintre apropiații Simonei.

Nu mă întreba ceea ce nu știu. Nu stiu. Eu n-am vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal, de 2-3 luni de zile. Un pic de respect ar trebui să aibă cine? Persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă și să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele”, a spus Ion Țiriac.

Simona Halep, care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie, a pus capăt căsniciei la numai un an după cununia civilă. Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021.

Divorțul Simonei Halep a produs panică pentru soția lui Patrick Mouratoglou

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Despărțirea survine după aproape un an de la cununia civilă. Se pare că problemele dintre cei doi nu au putut fi conciliate, astfel că fiecare a decis să meargă pe un alt drum.

Se pare că divorțul Simonei Halep a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu se teme ca românca să nu dezvolte o relație de iubire cu antrenorul francez. În 2013, acesta a divorțat de a doua sa soție, Clarisse, și a început la scurt timp colaborarea cu Serena Williams. Cei doi au colaborat timp de 10 ani, dar au avut și o relație de iubire în această perioadă. În plus, Mouratoglou este recunoscut ca fiind un mare cuceritor, el având la activ trei mariaje. În aceste condiții, Ada Obilu are motive întemeiate pentru a-și simți căsnicia în pericol. Conform Cancan.ro, femeia le-a transmis prietenelor sale că nu va accepta ca soțul său să aibă o relație cu Simona. Mai mult, doamna Mouratoglou vrea ca soțul său să încheie colaborarea cu marea noastră campioană.

D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Ion Țiriac nu a dorit să comenteze știrea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc.