Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Mamele care au bebeluși cu vârsta de până la trei luni pot primi tichetele sociale pe suport electronic în valoare de 2.000 de lei 

Ion Lungu, primarul Sucevei a declarat, într-o conferință de presă, că nu înțelege de ce acest sprijin se acordă doar pentru bebelușii de până la trei luni. „E o chestie care îmi scapă, care îmi dă cu virgulă. Se spune că tichetele se acordă pentru cei care sunt născuți în anul 2022, dar nu mai târziu de trei luni.

Mamele care au bebeluși de până la trei luni pot primi 2.000 de lei de la Uniunea Europeană

10 august 2022

Deci un copil care are patru luni sau trei luni și o zi nu mai beneficiază. Nu înțeleg care e logica, dar asta e. Noi aplicăm legea”, a precizat Lungu. El a arătat că aceste tichete sociale vor fi eliberate de Prefectură, însă sunt gestionate de primărie. „Noi avem o bază de date cu mamele care au născut, cu cele care sunt în asistență socială și au alte beneficii de la primărie.

Astfel, mamele care se știu îndreptățite și care îndeplinesc aceste condiții din lege, adică au născut în anul 2022, dar ai căror bebeluși nu au mai mult de trei luni, să se prezinte și să contacteze Primăria Suceava pentru a nu putea beneficia de acest ajutor de 2.000 de lei care se dă din banii de la Uniunea Europeană”, a încheiat Ion Lungu.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.