Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
evomag.ro%20

Flanco a anunțat reduceri masive. Românii se vor înghesui să cumpere produsul ce se află la mare căutare în această perioadă, aflat în ofertă. Reprezentanții lanțului de magazine au precizat că stocul este limitat, iar prețul redus este valabil doar câteva zile.

Pentru ce produs face Flanco reduceri masive

Reprezentanții retailerului au anunțat că au pregătit reduceri cu ocazia inaugurării primului său magazin din Turda, în centrul comercial FunShop Park Turda, deschis joi, 22 septembrie. Clienții vor putea cumpăra, în perioada 22 – 25 septembrie, aparate de încălzire și alte produse aflate la ofertă.

Reduceri masive anunțate de Flanco.

„Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultimă oră și o paletă extinsă de servicii inclusiv în orașele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucurăm să putem pune la dispoziția viitorilor noștri clienți servicii avantajoase și unice pe piața electro-IT, precum posibilitatea de a cumpăra în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achiziționate, oricând într-un interval de 45 de zile.

De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerințelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanță și de durabilitate”, a spus Ionuț Cîrstea, Retail Manager la Flanco.

Reduceri masive anunțate de Flanco. Românii se vor înghesui să cumpere produsul la mare căutare, aflat în ofertă

23 septembrie 2022

De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerințelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanță și de durabilitate”, a spus Ionuț Cîrstea, Retail Manager la Flanco.

Flanco, peste 150 de magazine

Cu peste 1.500 de angajați, retailerul de produse IT, electronice și electrocasnice Flanco are 154 de magazine, aflate în 109 orașe ale țării. Noul magazinul Flanco, aflat în FunShop Park Turda, este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

„Ne continuăm strategia de dezvoltare trasată, aceea de a deschide magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, astfel încât criteriile de eficiență și de creștere sănătoasă să fie îndeplinite.

Amplasarea avantajoasă a centrului comercial FunShop Park, precum și mixul atractiv de magazine, care include și un important hypermarket – Kaufland – sunt indicatori pe care i-am avut în vedere”, a mai spus Ionuț Cîrstea.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Flanco a anunțat reduceri masive. Românii se vor înghesui să cumpere produsul ce se află la mare căutare în această perioadă, aflat în ofertă.