Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Trotineta electrică a devenit un gadget esențial în viețile noastre atunci când vine vorba de transportul alternativ mai ales în orașele aglomerate. Trotineta electrică îți oferă avantaje din punct de vedere al mobilității și al eficienței. Sunt foarte multe opțiuni de închiriere pentru cei care o folosesc rar, dar dacă mergi des cu trotineta electrică, sunt convins că vrei să deții una care să fie a ta.

 

Cea mai bună trotinetă electrică trebuie să se încadreze într-un buget rezonabil, să fie robustă și să te poți baza pe o autonomie rezonabilă a bateriei. Alte criterii pentru a alege cea mai bună trotinetă electrică țin doar de preferințele personale, iar acestea pot fi factor de decizie doar pentru tine.

 

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice pentru adulți pe care le poți cumpăra în 2022.

 

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice pentru adulți pe care le poți cumpăra în 2022.

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice pe care le poți cumpăra în 2022. Află care este cea mai bună și mai potrivită trotinetă electrică pentru adulți.

08 octombrie 2022

Alege cea mai bună trotinetă electrică pentru tine în 2022. Am selectat pentru tine TOP 7 cele mai bune trotinete electrice de pe piață din cele câteva sute pentru a-ți ușura decizia de achiziție.

1. Cea mai bună trotinetă electrică în general: Trotinetă electrică Kugoo G2 ProTOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Kugoo G2 Pro:

Putere motor: 800 WGreutate: 23 kgGreutate maximă suportată: 130 kgAutonomie acumulator: 50 kmViteza maximă: 50 km/h

Trotineta electrică Kugoo G2 Pro este cea mai bună alegere pe care o poți face întrucât îndeplinește foarte multe criterii calitative. Are un motor puternic de 800 W și astfel promite o viteză maximă de 50 km/h. Roțile pneumatice de 10 inch, împreună cu sistemul de absorbție a șocurilor fac ca deplasările cu trotineta electrică Kugoo G2 Pro să fie mult mai confortabile pe drum accidentat sau cu denivelări. Acumulatorul cu încărcare rapidă în cel mult 5-6 ore are o autonomie maximă de 50 km. Platforma de pe Kugoo G2 Pro are 8 inch și suportă o greutate maximă de 130 kg. Designul pentru Kugoo G2 Pro este unul interesant și special, ceea ce o face să iasă în evidență față de celelalte trotinete.

Specificațiile promise de producător sunt menționate în condiții ideale de utilizare sau de laborator, iar performanțele obținute în uzul de zi cu zi sunt un pic diferite în funcție de suprafața de rulare, greutatea utilizatorului, condițiile de vreme, etc. Distanța maximă parcursă este undeva la 40 km în treapta eco cu o viteză de aproximativ 15 km/h. În modul standard autonomia bateriei este undeva la 30-35 km, cu o viteză maximă de 30 km/h, iar aceste performanțe sunt cât se poate de decente. În modul turbo ai o autonomie de aproximativ 15-20 km, cu o viteză maximă în jur de 40 km/h.

Trotineta electrică Kugoo G2 Pro este fiabilă, robustă și poate garanta câteva mii de kilometri parcurși fără a avea probleme. Accelerează rapid, frânează prompt și oferă confort datorită sistemului de suspensie. Trotineta electrică Kugoo G2 Pro nu este entry-level și trebuie să o achiziționezi doar dacă ai experiență de mers pe trotinete. Dovada că această trotinetă este pentru oamenii cu experiență este și prețul acesteia.

Vezi pretul aici : EVOMAG 

2. Trotineta electrică foarte bună: Trotinetă electrică Ninebot KickScooter MAX G30E II by Segway

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Ninebot KickScooter MAX G30E II by Segway:

Putere motor: 350 WGreutate: 18.7 KgGreutate maximă suportată: 100 kgAutonomie acumulator: 65 kmViteza maximă: 25 km/h

Trotineta electrică Ninebot KickScooter MAX G30E II este produsă de Segway și dacă iei în considerare să o achiziționezi, vei face o alegere foarte bună. Această trotinetă este din categoria premium și este foarte calitativă. Cel mai mare avantaj al trotinetei Ninebot este că are o autonomie foarte bună de 65 km, iar bateria se încarcă în 6 ore. Viteza maximă este limitată la 25 km/h, iar puterea motorului este de 350 W. Este perfectă pentru oraș deoarece oferă confort cu ajutorul roților pneumatice de 10 inchi, iar anvelopele sunt protejate împotriva penelor datorită învelișului adițional de silicon.

Deși Ninebot KickScooter MAX G30E II este o trotinetă robustă și fiabilă, aceasta nu este deloc printre cele mai ieftine. Prețul este direct proporțional cu calitatea materialelor și cu confortul la mers. Frânează excelent, accelerează instant și se comportă foarte bine pe drum cu denivelări. Cu toate că promite o autonomie de 65 km, această distanță o vei parcurge în modul eco, dar realist se pot efectua aproximativ 50 km. Cine a ales această trotinetă nu a regretat nicio clipă.

Vezi pretul EVOMAG

 

3. Trotineta electrică cu cel mai bun raport calitate/preț: Trotinetă electrică Xiaomi Mi Pro 2

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Xiaomi Mi Pro 2:

Putere motor: 300 WGreutate: 12 kgGreutate maximă suportată: 100 kgAutonomie acumulator: 45 kmViteza maximă: 25 km/h

Trotineta electrică Xiaomi Mi Pro 2 este trotineta cu cel mai bun raport calitate/preț. Dacă îți place Ninebot by Segway, află că această trotinetă electrică este cam aceeași, dar la un preț mult mai accesibil. Xiaomi a cumpărat compania Segway și comercializează Ninebot sub denumirea Mi Pro 2. Puterea motorului electric este de 300 W și viteza maximă este de 25 km/h. Anvelopele sunt de 8,5 inchi și oferă confort suficient pentru deplasările prin oraș. În cele mai ideale condiții de rulare autonomia bateriei este de 45 km și acumulatorul se încarcă în aproximativ 5-6 ore.

Majoritatea utilizatorilor declară că în modul obișnuit de folosire au obținut o autonomie de 30-35 km. Totodată, aceștia sunt foarte mulțumiți de fiabilitatea trotinetei și de faptul că este robustă. Ar fi fost ideal dacă avea un sistem de suspensie, dar are un demaraj excelent și te poți baza pe ea la frânare. În mare nu prea ai ce să-i reproșezi pentru că oferă tot ce ai nevoie la un preț decent și își merită toți banii.

Vezi preul EVOMAG 

4. Trotineta electrică recomandată de gadgetize.ro: Trotinetă electrică Smart Balance SB50

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Smart Balance SB50:

Putere motor: 2000 WGreutate: 70 kgGreutate maximă admisă: 200 kgAutonomie acumulator: 60 kmViteza maximă: 25 km/h

Trotineta electrică Smart Balance SB50 este cea mai cool trotinetă electrică pe care o poți cumpăra și de aceea este recomandarea gadgetize.ro. Deși e mai mult un scuter decât o trotinetă, acest chopper electric este pur și simplu superb. Dacă ai buget suficient pentru un vehicul electric pe două roți, fă-o cu stil și ia-ți un Smart Balance SB50 pentru că vei atrage toate privirile pe stradă. Smart Balance este o companie dezvoltată de un român în 2015 și produsele sunt prezente pe piețele din Europa, UK, USA, UAE.

Trotineta electrică Smart Balance SB50 are un motor cu putere de 2000 W și are o viteză maximă de 25 km/h. Autonomia acumulatorului este de aproximativ 60 km în condiții ideale de rulare și încărcarea bateriei durează 6 ore. Are o șa mare pe care pot sta lejer doi oameni, având greutatea maximă admisă de 200 kg. Smart Balance SB50 îmbină perfect utilitatea și designul de bun gust.

5. Cea mai rapidă trotinetă electrică, cea mai bună autonomie și cea mai bună pentru off-road: Trotinetă electrică Laotie ES19

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Laotie ES19:

Putere motor: 6000 WGreutate: 52 KgGreutate maximă suportată: 200 kgAutonomie acumulator: 135 kmViteza maximă: 100 km/h

Trotineta electrică Laotie ES19 este înfricoșătoare! Laotie ES19 are un motor foarte puternic de 6000 W, cu care poți prinde o viteză maximă de 100 km/h. 100! Ce-i drept, printre cei care au testat-o, au atins maxim undeva la 85-90 km/h, dar totuși. Bateria se încarcă în maxim 6 ore și are o autonomie de 135 km, care este cea mai bună autonomie pe care o poți găsi la o trotinetă electrică, dar doar dacă mergi cu ea în modul eco și fără accelerări bruște. Laotie ES19 poate susține o greutate maximă de 200 kg. Diametrul roților este de 11 inchi, iar împreună cu sistemul de amortizoare de pe față și spate oferă stabilitate și confort excelente. Această trotinetă are capacitatea de a rula pe teren accidentat fără probleme. Frâna Zoom Oil împreună cu sistemul EABS te vor ajuta să frânezi în siguranță pe o distanță foarte mică.

Achiziționează această trotinetă electrică turbată doar dacă ai experiență suficientă. Totodată este obligatoriu să porți un echipament de protecție complet când te dai cu Laotie ES19 pentru a preveni și să nu-ți pară rău pe urmă. Adică trotineta nu este ieftină deloc și cu siguranță că dacă ai buget suficient pentru a cumpăra un Laotie ES19, îți vei permite cel puțin o cască și protecții pentru genunchi și coate.

6. Cea mai bună trotinetă electrică de buget: Trotinetă electrică Freewheel Rider T3TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Freewheel Rider T3:

Putere motor: 250 WGreutate: 14 KgGreutate maximă suportată: 100 kgAutonomie acumulator: 20 kmViteza maximă: 25 km/h

Trotineta electrică Freewheel Rider T3 este cea mai bună trotinetă electrică de buget. Dacă nu vrei să dai toți banii pe o tricicletă aceasta este cea mai bună variantă. Adică este o trotinetă decentă la un preț rezonabil. Ai o autonomie foarte bună în jur de 20 km, viteza limită de 25 km/h, te duce din A în B fără bătăi de cap, nu bate, nu troncăne. Freewheel Rider T3 este o trotinetă cinstită.

7. Cea mai bună trotinetă electrică cu șa: Trotinetă electrică Razor E300STOP 7 cele mai bune trotinete electrice

 

Specificații trotinetă electrică Razor E300S:

Putere motor: 250 WGreutate: 23.5 KgGreutate maximă suportată: 100 KgAutonomie acumulator: 16 kmViteza maximă: 24 km/h

Trotineta electrică Razor E300S cu șa este o alegere foarte bună dacă dorești să stai pe scaun în timpul călătoriei. Pe lângă confortul adus în timp ce mergi pe trotinetă, stând pe șa ai control și stabilitate mult mai bune. Trotineta Razor E300S este o trotinetă deloc pretențioasă cu care îți faci treaba. Cu autonomia de 16 km te poți plimba suficient sau poți să acoperi drumul de acasă până la muncă și înapoi. Dacă ai nevoie de un pic de boost în plimbare, poți rula cu maxim 24 km/h.

Vezi pretul EVOMAG

După ce ai ales cea mai bună trotineta electrică pentru tine, trebuie să iei în foarte serios în considerare un echipament de protecție. Când ai ieșit cu trotineta electrică pe stradă ești un vehicul și ești foarte vulnerabil printre mașini. Trotineta electrică este un vehicul care prinde viteze destul de mari, ai o stabilitate redusă, iar străzile și traficul nu sunt tocmai prietenoase. Gândește pragmatic și preventiv! Chiar dacă ai mers de multe ori pe o trotinetă și spui că nu ai pățit nimic până acum, află că este suficient să cazi o singură dată pentru a regreta apoi că nu ai avut un echipament de protecție. Înțeleg că nu mai ești cool dacă porți cască și cotiere, dar te asigur că nici fracturile sau juliturile pe asfalt nu sunt cool.

Investește într-un echipament de protecție pentru viața și sănătatea ta atunci când ai de gând să faci o plimbare cu trotineta electrică. Pentru un minim de prevenție ai nevoie de o cască, de cotiere și de genunchiere.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

TOP 7 cele mai bune trotinete electrice pe care le poți cumpăra în 2022. Află care este cea mai bună și mai potrivită trotinetă electrică pentru adulți.