Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o şcoală din judeţul Bihor. Un elev de 14 ani a fost pus la pământ de doi agenţi de poliţie care au fost chemaţi la şcoală de profesori pentru că tânărul ar fi avut un comportament agresiv. La întreaga scenă au participat mai mulți elevi, unul dintre ei fiind şi cel care a filmat incidentul, ajuns ulterior pe reţelele de socializare.

Elev din Bihor, pus la pământ și încătușat pe holurile școlii de polițiști. A fost deschisă o anchetă

29 septembrie 2022

Simona Vasiac, reporter Observator: "Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni când cei trei elevi ar fi venit băuți la școală. Înainte de a intra profesorii la ore elevii au început să fie recalcitranți și au început un scandal cu colegii lor de clasă. Astfel că profesorii au fost nevoiți să cheme poliția. În momentul în care au venit oamenii legii, doar doi au ascultat recomandarea acestora de a ieși în curte. Unul dintre ei a rămas în școală și a continuat scandalul și chiar și-a îmbrâncit un coleg de clasă. În acel moment, polițiștii l-au pus la pământ și l-au încătușat. Băiatul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar în momentul în care au fost făcute publice imaginile pe rețelele de socializare, cei doi polițiști au intrat în atenția comisiei de disciplină și, momentan, sunt cercetați pentru purtare abuzivă."

Elev din Bihor, pus la pământ și încătușat pe holurile școlii de polițiști.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Un elev de 14 ani a fost pus la pământ de doi agenţi de poliţie care au fost chemaţi la şcoală de profesori pentru că tânărul ar fi avut un comportament agresiv