Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina a depus oficial cerere de aderare la NATO.

Ucraina a depus oficial cerere de aderare la NATO

02 octombrie 2022

„De facto, ne-am făcut deja loc în NATO. De facto, am dovedit deja că respectăm standardele Alianței. Acestea sunt reale pentru Ucraina – reale pe câmpul de luptă și în toate aspectele interacțiunii noastre.

Avem încredere unii în alții, ne ajutăm reciproc și ne protejăm reciproc. Aceasta este ceea ce este o Alianță.

De facto. Astăzi, Ucraina depune o cerere pentru a face acest de-jure. Urmând o procedură care se potrivește cu importanța pe care o acordăm protejării întregii noastre comunități. Într-un ordin accelerat.

 

Facem pasul nostru definitoriu prin semnarea cererii de aderare a Ucrainei la NATO într-o manieră accelerată”, a transmis Volodimir Zelenski.

,,Am vorbit cu președintele francez Emmanuel Macron. Am discutat despre importanța consolidării sprijinului de apărare al Ucrainei. Atins subiectul șantajului nuclear al Rusiei, s-a discutat despre situația de la centrala nucleară Zaporizhzhya, demilitarizarea imediată a acesteia.
Mulțumim Emmanuel Macron pentru condamnarea fermă a referendumurilor ilegale și tentativelor de anexare aстей de către agresorul regiunilor Ucrainei. Așteptăm o reacție puternică a lumii la acțiunile ilegale ale Rusiei, inclusiv prin consolidarea sancțiunilor.
Am stat de vorbă cu președintele francez Emmanuel Macron. Am discutat despre importanța sporirii sprijinului apărării al Ucrainei. Atins pe tema șantajului nuclear din partea Rusiei, am discutat despre situația de la Zaporizhzhia NPP, demilitarizarea imediată a acestuia.
Mulțumim Emmanuel Macron pentru condamnarea fermă a referendumurilor ilegale și tentativelor de anexa regiunile Ucrainei de către agresor. Așteptăm o reacție puternică din partea lumii cu privire la acțiunile ilegale ale Rusiei, în special prin consolidarea presiunii sancțiunilor.,,

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

„De facto, ne-am făcut deja loc în NATO. De facto, am dovedit deja că respectăm standardele Alianței. Acestea sunt reale pentru Ucraina