Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Volodimir Zelenski a anunțat că Ucraina a depus oficial cerere de aderare la NATO.

Ucraina a depus oficial cerere de aderare la NATO

02 octombrie 2022

„De facto, ne-am făcut deja loc în NATO. De facto, am dovedit deja că respectăm standardele Alianței. Acestea sunt reale pentru Ucraina – reale pe câmpul de luptă și în toate aspectele interacțiunii noastre.

Avem încredere unii în alții, ne ajutăm reciproc și ne protejăm reciproc. Aceasta este ceea ce este o Alianță.

De facto. Astăzi, Ucraina depune o cerere pentru a face acest de-jure. Urmând o procedură care se potrivește cu importanța pe care o acordăm protejării întregii noastre comunități. Într-un ordin accelerat.

 

Facem pasul nostru definitoriu prin semnarea cererii de aderare a Ucrainei la NATO într-o manieră accelerată”, a transmis Volodimir Zelenski.

,,Am vorbit cu președintele francez Emmanuel Macron. Am discutat despre importanța consolidării sprijinului de apărare al Ucrainei. Atins subiectul șantajului nuclear al Rusiei, s-a discutat despre situația de la centrala nucleară Zaporizhzhya, demilitarizarea imediată a acesteia.
Mulțumim Emmanuel Macron pentru condamnarea fermă a referendumurilor ilegale și tentativelor de anexare aстей de către agresorul regiunilor Ucrainei. Așteptăm o reacție puternică a lumii la acțiunile ilegale ale Rusiei, inclusiv prin consolidarea sancțiunilor.
____
Am stat de vorbă cu președintele francez Emmanuel Macron. Am discutat despre importanța sporirii sprijinului apărării al Ucrainei. Atins pe tema șantajului nuclear din partea Rusiei, am discutat despre situația de la Zaporizhzhia NPP, demilitarizarea imediată a acestuia.
Mulțumim Emmanuel Macron pentru condamnarea fermă a referendumurilor ilegale și tentativelor de anexa regiunile Ucrainei de către agresor. Așteptăm o reacție puternică din partea lumii cu privire la acțiunile ilegale ale Rusiei, în special prin consolidarea presiunii sancțiunilor.,,

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.