Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Un bărbat de 71 de ani din satul Agrieş, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost găsit decedat, joi după-masă, la poalele Munţilor Ţibleş.

Trupul acestuia a fost găsit într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localităţii de domiciliu și a fost recuperat cu ajutorul salvamontiştilor.

Bărbatul plecase cu vacile la păscut și nu s-a mai întos.

Descoperire macabră făcută în munții Țibleș. Trupul unui bărbat de 71 de ani, recuperat de salvamontiști

12 august 2022

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, trupul bărbatului a fost găsit de către fiul său.

Acesta a cerut ajutorul autorităţilor pentru recuperarea cadavrului, astfel că în zonă a intervenit o echipă a Serviciului Public Judeţean Salvamont.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii, conform Agerpres

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.