Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Pare incredibil că cineva ar fi dispus să dea bani ca să arate așa. Însă Tara Jayne McConachy a cheltuit peste 200.000 de dolari pentru acest look bizar.Tara Jayne McConachy, apariție bizară în costum de baie

Și paparazzii s-au speriat când au văzut-o pe plajă. Tara Jayne McConachy, apariție bizară în costum de baie

14 august 2022

Supranumită “regina operațiilor estetice”, Tara Jayne McConachy i-a șocat până și pe paparazzi la cea mai recentă apariție în public. Cu corpul său scheletic, buzele grotesc de mari, implanturile fesiere exagerate și bustul mult prea mare pentru corp atât de fragil, Tara Jayne a defilat în fața paparazzilor.

Australianca se mândrește cu fizicul ei neobișnuit și are deja planificare următoarele operații estetice. 

Tara Jayne McConachy se consideră o “păpușă Barbie umană”, look pentru care a cheluit peste 200.000 de dolari. Cinci operații de mărire a sânilor, 5 rinoplastii, buze mărite și nenumărate injecții cu botox și fillere – toate acestea au contribuit la noul ei look.

Tara Jayne McConachy a ajuns cunoscută după ce a apărut în emisunea Botched, acolo unde împătimiții de operații estetice își spun povestea. De obicei, aceștia solicită noi operații estetice, după ce au fost refuzați de alți medici înainte. De exemplu, Tara își dorește implanturi de silicon mai mari. Medicii au refuzat-o din cauza că are doar 45 de kilograme și implanturi mai mari ar fi însemnat probleme de sănătate pentru ea.

“Nu există limită pentru mine în ceea ce privește operațiile estetice. Sunt dependenta și vreau sâni mai mari”, a spus Tara.

Fostă asistentă medicală, Tara Jayne McConachy șochează cu înfățișarea să pe Instagram, acolo unde își duce la extrem pozele, editandu-le ca să para și mai “neobișnuită”.  

 Tara Jayne McConachy, apariție bizară în costum de baie

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Pare incredibil că cineva ar fi dispus să dea bani ca să arate așa. Însă Tara Jayne McConachy a cheltuit peste 200.000 de dolari pentru acest look bizar.