Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

George Simion a ajuns la poliție după scandalul cu poliția din Piața Victoriei. Zeci de polițiști, jandarmi și mascați au fost chemați să ridice un autocarul plin cu protestatari parcat acolo. Au fost îmbrânceli cu jandarmii și după controlul actelor celor prezenți, liderul AUR a fost dus la secția de poliție pentru că avea permisul suspendat.

Liderul AUR a dezvăluit motivul real al ridicarii sale de catre mascati.

10 octombrie 2022

George Simion a explicat, după ce a fost luat pe sus de Poliţie din faţa Guvernului, motivul pentru care a fost ridicat din Piaţa Victoriei

„Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema loe a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă cu jandarmii ca să elimine protestul de aici”, a spus liderul AUR, George Simion, după ce a fost dus la Poliţie.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

George Simion a ajuns la poliție după scandalul cu poliția din Piața Victoriei. Zeci de polițiști, jandarmi și mascați au fost chemați să ridice un autocarul plin cu protestatari parcat acolo