Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Protestatarii s-au ciocnit sâmbătă cu poliţia în capitala Tunisiei, pentru a doua noapte, după ce un bărbat a murit din cauza rănilor suferite în timpul ce era urmărit de poliţie, în luna august, pe fondul adâncirii unei crize economice şi politice.

Revoltă în Tunisia din cauza crizei economice. Ciocniri violente între protestatari şi forţele de ordine.

16 octombrie 2022

Poliţia antirevoltă a lansat gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimile din cartierele sărace Ettadamen şi Intilka, protestatarii scandând lozinci împotriva poliţiei şi aruncând cu pietre în ei.

Noile proteste vin pe măsură ce ţara suferă o criză economică şi politică pe fondul penuriei de combustibil şi alimente, potrivit noutatilezilei.ro

Familia tânărului, Malek Selimi, în vârstă de 24 de ani, a declarat sâmbătă, presei locale, că fiul lor a murit după ce a suferit o rănire la gât, în ​​urma unei căderi în timp ce era urmărit de poliţie, la sfârşitul lunii august.

Protestele au început vineri, după înmormântarea tânărului. Ministerul de Interne nu a comentat moartea lui Selimi.

Naţiunea nord-africană suferă o criză politică gravă de când preşedintele tunisian Kais Saied a preluat puterea şi a dizolvat parlamentul în 2021.

Sâmbătă mai devreme, două grupuri rivale de opoziţie tunisiană au organizat una dintre cele mai mari zile de protest de până acum împotriva preşedintelui, denunţând demersurile sale de consolidare a puterii politice, pe măsură ce furia publicului creşte faţă de penuria de combustibil şi alimente.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Protestatarii s-au ciocnit sâmbătă cu poliţia în capitala Tunisiei, pentru a doua noapte, după ce un bărbat a murit din cauza rănilor suferite