Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Autoritățile estoniene au luat decizia de a interzice cetățenilor ruși cu vize Schengen eliberate de Estonia să intre pe teritoriul său, a declarat joi ministrul de externe Urmas Reinsalu, într-o conferință de presă a guvernului, scrie TASS.

O țară din Europa interzice intrarea rușilor pe teritoriul său

12 august 2022

"Peste o săptămână, sancțiunea va fi aplicată vizelor Schengen emise de Estonia. Deținătorii de vize din Rusia vor fi supuși unor restricții. Li se va refuza intrarea în Estonia", a spus el.

Reinsalu a adăugat că de la această regulă se vor face o serie de excepții. În special, angajații birourilor diplomatice din Estonia și familiile acestora, precum și persoanele angajate în transport internațional sau care au dreptul la liberă circulație în temeiul legislației UE vor fi exceptate de la interdicție.

De asemenea, restricțiile nu se vor aplica persoanelor a căror intrare în Estonia este necesară din motive umanitare și rudelor apropiate ale cetățenilor țării sau celor care își au reședința permanentă în țara baltică.

Reinsalu a precizat că peste 50.000 de cetățeni ruși dețin vize Schengen emise de Estonia.

Mutarea vine după ce marțea aceasta Estonia și Finlanda au cerut Uniunii Europene să nu mai emită vize pentru cetățenii Rusiei.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Autoritățile estoniene au luat decizia de a interzice cetățenilor ruși cu vize Schengen eliberate de Estonia să intre pe teritoriul său