Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

STB a realizat probe sambata pe data de 01.08.2022 pe linia de tramvai modernizată din zona mall Afi Cotroceni – bulevardele Paul Teodorescu și Doina Cornea (fostul bulevard Vasile Milea). Va fi pusă în funcțiune noua infrastructură imediat ce sunt  finalizate procedurile legale de recepție a lucrărilor.

 

STB a făcut probe de functionare  pe linia de tramvai recent modernizată din zona mall ului Afi Cotroceni

Societatea de Transport București a anunțat că, la sfârșitul săptămânii trecute, a desfășurat probele tehnice de functionare a tramvaelor pe linia de tramvai modernizată din zona Afi Cotroceni. Mai exact, pe bulevardele Paul Teodorescu și Doina Cornea (fost bulevard Vasile Milea).

Motivul pentru care STB a realizat probele saptamana trecuta este pentru ca doreste ca in decursul lunii august sa se efectueze  finalizarea  procesului de recepție a lucrărilor si sa se reia circulatia tramvaelor.

 

 

Probele au fost finalizate cu mare succes, atât pentru partea rețelei de contact a troleibuzelor, cât și pentru calea de rulare și rețeaua de contact a tramvaielor, transmite STB.

Primăria Capitalei care este beneficiarul lucrărilor,  urmareste in detaliu  să finalizeze împreună cu constructorul procedurile legale de recepție a lucrărilorastfel incat  punerii în funcțiune a noii infrastructuri sa se realizeze cat mai curand posibil.

Reorganizarea transportului public din zonă

„Odată cu finalizarea lucrărilor si punerea in functie a tronsonului moderniza , corelat cu finalizarea rețelei de troleibuz din intersecția de la Academia Militară, unde circulația troleibuzelor a fost suspendată pentru finalizarea lucrărilor la metrou, transportul public de suprafață din zonă va fi reorganizat atât pentru tramvaie, cât și pentru troleibuze”, anunță Societatea de Transport București.

STB a anunțat încă din luna aprilie  ca v-a urma o reorganizare in vederea reducerii costurilor de exploatare astfel doreste să elimine mai multe trasee de acces pentru autobuzele navetă și pentru liniile deviate de tramvai.

Viteza maximă legală de 50 de kilometri pe ora este viteza cu care vor circula tramvaiele pe linia modernizată , ele avand  propria cale de rulare – separată de traficul general prin garduri.

Bucureștenii vor putea circula, din nou, cu tramvaiele 1 și 10, dar și cu tramvaiul 11 care va lega zona Giulești de sudul Capitalei. Totodată, oamenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei vor putea beneficia, din nou, de liniile de troleibuz care circulau în mod obișnuit pe fostul bulevard Vasile Milea. Amintim că, în luna martie, la cererea constructorilor, aceste linii de troleibuz au fost închise temporar.

Articole din această categorie

02 august 2022

STB a făcut probe pe linia de tramvai modernizată din zona Afi Cotroceni. Afla cand va fi pusă în funcțiune