Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.

Ultima perioadă a adus o presiune uriașă pe umerii managerilor români din diverse industrii, doar că nu pentru toată lumea anul 2022 e unul al dramelor financiare.

În pofida scumpirilor accelerate din ultima vreme și a multiplelor crize care ne macină puterea de cumpărare, dar și optimismul, avem domenii de activitate care înregistrează adevărate performanțe anul acesta.

Firmele care au anumite obiecte de activitate se bucură de o cerere explozivă din partea clienților, iar afacerile sunt foarte profitabile. În mod paradoxal, aceste domenii de activitate au fost cele care au avut cel mai mult de suferit în 2020, anul debutului pandemiei de coronavirus. Caracterizat de restricții severe de circulație, în 2020 numeroase industrii au paralizat, la propriu, dar recentele ridicări de măsuri sanitare au readus la viață aceste domenii.

Domeniul de activitate care „duduie” în 2022: sunt prea mulți clienți, firmele nu fac față cererii, e de făcut bani aici

23 august 2022

Un veritabil exemplu în acest sens îl constituie industria de închirieri auto. Firmele s-au prăbușit acum doi ani, când cererea a devenit aproape inexistentă din partea clienților ce nu mai aveau nevoie să se deplaseze, fiind impuse măsuri dure în toată țara. Aceasta fiind situația pentru o perioadă destul de lungă de timp, mulți manageri n-au reușit să-și țină afacerile pe linia de plutire, multe firme intrând astfel în faliment.

Poate fi o idee de afacere, dacă vrei să-ți deschizi ceva în 2022

În 2022 cererea a revenit la cote mari, doar că pe piață firmele rămase sunt insuficiente, semn că dacă ai intenția de a investi într-un domeniu, aici ai putea să-ți croiești loc către succes, fără prea mare efort, cel puțin deocamdată, până când oportunitatea va fi văzută și de alții.

„Piața de rent a car în 2022 cunoaște o creștere spectaculoasă, însă nu va reuși anul acesta să ajungă la valoarea din 2019 din cauza lipsei de mașini de închiriat. În 2020, aproape jumătate dintre companiile de închirieri auto au intrat în faliment, iar cele care au supraviețuit au redus parcul auto”, spune Cristian Damian COO Autoroparent.ro, companie de rent a car, care face parte din grupul de firme Auto Rent Europe.

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Firmele care au anumite obiecte de activitate se bucură de o cerere explozivă din partea clienților, iar afacerile sunt foarte profitabile