Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani

Cum sa faci bani online

Un tânăr motociclist a decedat în municipiul Arad, joi după-amiază, după ce a intrat în coliziune cu un autobuz cu pasageri şi a ajuns sub roţile acestuia, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Un motociclist de 21 de ani a murit în Arad după ce a ajuns sub autobuzul cu care a intrat în coliziune

20 octombrie 2022

Victima avea 21 de ani, iar accidentul a avut loc la ieşirea din municipiu, în zona industrială.

La faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare, care a extras victima de sub autobuz, însă s-a constatat că avea leziuni incompatibile cu viaţa.

„În urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 21 de ani, în stare de inconştienţă, încarcerată. S-a acţionat pentru extragerea victimei, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viaţa, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical”, a transmis ISU Arad.

Niciun călător din autobuz nu a fost rănit în urma accidentului.

sursa: Agerpres.ro

Afla acum ultimile noutati!

Cele mai recente articole!

Cum sa faci bani ca student in Romania? Mai toată lumea când aude că ești student, dacă nu zic, sigur gândesc “aa, săracu, e student…e sărac și nu are bani, vai de el”. Un sâmbure de adevăr tot există acolo, dar nu e chiar așa nașpa pe cum cred și zic ei. Mai ales atunci când îți propui ca lucrurile să nu stea așa pentru tine.