Cea mai mare problemă a ta nu tine de faptul că nu ai bani.  Cea mai mare problema a ta tine de faptul ca  nu stii cum sa faci bani.

Cum sa faci Bani Online. Site-uri prin care poti sa faci bani pe net sau bani stand acasa.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri, că desemnat ofertele câştigătoate pentru loturile 7 (Galaţi) şi 8 (Constanţa)

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri, că desemnat ofertele câştigătoate pentru loturile 7 (Galaţi) şi 8 (Constanţa), în cadrul procedurii de licitaţie lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată (8 loturi).

Pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii CFR pune la dispoziție suma de 92 de milioane de lei

Potrivit CFR, valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru, aferente celor 2 loturi, este de 192.195.123,20 RON, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.  Lotul 7 cuprinde lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regionale CF Galaţi.

”Ofertant desemnat câştigător: ARCADA COMPANY. Valoarea acordului cadru - 96.097.561,60 RON, fără TVA”, anunţă CFR.

Pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii CFR pune la dispoziție suma de 92 de milioane de lei

Lotul 8 prevede lucrări de întreţinere şi reparaţie a trecerilor la nivel cu calea ferată pe raza Sucursalei Regională CF Constanţa .

”Ofertant desemnat câştigător: ARCADA COMPANY, Valoarea acordului cadru - 96.097.561,60 RON, fără TVA. Durata acordului cadru - 4 ani”, mai precizează compania.  

CFR a transmis că scopul lucrărilor este înlocuirea elementelor componente ale trecerii la nivel şi ale suprastructurii căii, în vederea eliminării restricţiilor de viteză şi aducerea liniei în parametrii de exploatare proiectaţi, lucrări care vor contribui în mod direct la creşterea gradului de confort şi de siguranţă pentru transportul feroviar şi, implicit, pentru transportul rutier, prin realizarea inclusive a planeităţii zonei carosabile a trecerilor la nivel cu calea ferată.  

”Menţionăm faptul că, acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani şi au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate). Reamintim faptul că, luni, 1 august 2022, CFR SA a anunţat ofertele desemnate câştigătoare pentru loturile 3 (Timişoara), 4 (Cluj) şi 6 (Iaşi), cu o valoarea financiară totală de 291.392.560 RON, fără TVA”, a mai transmis CFR, conform News.ro. 

Articole din această categorie

08 august 2022

Pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii CFR pune la dispoziție suma de 92 de milioane de lei

11 martie 2024
Un consorțiu internațional de ingineri din Marea Britanie, Olanda, Spania, Austria și alte țări va dezvolta în apropierea Insulelor Canare un prototip funcțional pentru producerea electricității folosind energia solară captată
08 martie 2024
Investiția în actiuni la bursa reprezintă o metodă populară prin care investitorii pot crește capitalul și își pot atinge obiectivele financiare. Descoperă ce presupun, cum funcționează aceste investiții, ce avantaje
08 martie 2024
Fiecare persoană visează la ideea de a face bani fără să depună un efort constant. Cu toate acestea, puțini știu că există modalități de a câștiga bani pasiv chiar și
Vezi care sunt cele mai noi oferte evoMAG și comandă online rapid în maxim 30 de secunde.